Dovlecei cu morcovi si ceapa

de Bya Ralu in Mancaruri de post, 8 Apr 2017 | 7828 vizualizari

 

"Retete de post economice"

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1 ceapa alba
  • 1-2 morcovi
  • apa
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu morcovi si ceapa:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit, cateva minute, in ulei de masline. Se adauga si morcovul taiat rondele.

Punem apa, cat sa acopere si lasam la foc mic sa fiarba. Cand morcovul e aproape fiert, se adauga dovleceii taiati cuburi.

Punem sare si piper, putina apa, acoperim cu un capac si lasam pana e totul fiert.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu morcovi si ceapa" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac